Culinair

Hieronder vindt u onze uitgebreide culinaire mogelijkheden voor groepen.

 

Elke partij is maatwerk en iedereen wil zijn partij/feest op zijn eigen manier vorm geven.

Bij De Heideroos staat dit idee centraal.
Wij gaan dan ook het liefst met u aan tafel zitten om alles te bespreken.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Glutenvrij dineren en andere dieetwensen
Speciale gasten met speciale wensen
 
De vraag om in te spelen op dieetwensen wordt steeds groter. Met name de vraag naar glutenvrije gerechten neemt sterk toe.
Om daarop in te spelen bieden wij u diverse mogelijkheden zodat gasten met een glutenvrij dieet of andere diëten gewoon deel kunnen nemen aan onze buffetten.
 
Zo kunnen wij de gerechten bijvoorbeeld op het buffet plaatsen met een kaartje erbij, waarop staat aangegeven of een specifiek gerecht geschikt is voor bepaalde personen. Of indien gewenst, wordt er persoonlijk met de gast overlegd wat een goede keuze voor hem/haar zal zijn.
 
Houd wel rekening met het volgende:
Per persoon is het verschillend waar men wel en niet allergisch op reageert.
Zo kan de één bepaalde producten wel verdragen en de ander wordt er ziek van.
Wij raden u dan ook aan om dit goed met ons te overleggen.
 
Als u of uw gast het op prijs stelt, is het ook altijd mogelijk om persoonlijk met één van onze koks te bespreken wat wel of niet kan. Wij denken hier graag aan mee.
En wij weten precies waar we op moeten letten.
 
Een speciaal dieet moet u er niet van weerhouden om lekker uit eten te gaan.
 

Patisserie

(Vers van de banketbakker)

Plak boerencake

Plak gesorteerde cake (naturel, bitterkoekjes, aardbeien, chocolade)

Roomboter koekjes diverse soorten

Assortiment bonbons

Plak krentenwegge met roomboter

Zoete broodjes:
Gesorteerd assortiment van o.a. kaneelrol, frambozen, vanille crème, pecannoten ahorn, appelraster

Gesorteerde koeken (gevulde koek, caramelkoek, rondo, gevulde sprits)

Saucijzenbroodje (warm)

Slagroomsoesjes met poedersuiker (Mini )

High Tea mix  4 soorten (2 p.p.)

Mini banketbakkers gebakjes:
Kleine gebakjes met diverse smaken o.a. slagroomgebak, bavarois gebak, moorkopjes, tompoesjes, zachte wener gebakjes

Harde wener (Petit fours), diverse smaken 

Lepelgebak (uit de hand te eten met lepeltje) diverse smaken met o.a. aardbeien, cointreau, chocolade. Klein of Groot

Veluws Appelgebak (ambachtelijk) met slagroom

Huisgemaakte Bosvruchtentaart met slagroom

Gesorteerd banketbakkers gebak

Taartenbuffet van divers gebak
Verschillende soorten taarten en bavaroise naar keuze

Bruidstaart naar keuze (chipolata of slagroomtaart) met beeldje

 

Geen gebak maar een andere leuke wijze om uw gasten te ontvangen!
Kies dan voor een:

Welkomst- of Felicitatiedrankje in champagneglas
Een feestelijke ontvangst met een glas Pascal de Pierremont Muscat Rosé (een frisse zoete rosécider) en/of een alcoholvrije cider.

Naar boven
 

Bittergarnituren

 
 Koud:

Standaard koude bittergarnituur mix:
Bestaande uit: Jong belegen kaas, Haring op roggebrood, Boerenleverworst, Rookvlees met ei, Grillworst, Mortadella met augurk  

Luxe koude bittergarnituur mix:
Bestaande uit: Gevulde eieren, Wrap met Parmaham en pesto, Tunnbrood met ger. zalmfilet en heksenkaas, Cupjes met Ardennerpaté, Oude kaas (Reypenaer) met Amsterdams uitje, Canapé met filet Americain                                                                                                                                                

Tunnbrood rolletjes aan een stokje mix:
Kalfscarpaccio met Parmezaanse kaas en truffelcrème en nootjes
Parmaham met tomaten tapenade
Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas
Gerookte kipfilet met groene pesto
Filet Americain met rode ui en kappertjes

Mini Focaccia met rozemarijn mix:
Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas en sla
Boerenachterham en Goudse kaas met tomaat, komkommer en basilicumdressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Luxe stokbroodhapjes (plakjes stokbrood belegd) mix:
Parmaham en zongedroogd tomaatje
Huisgerookte zalmfilet met heksenkaas
Romige brie met walnoot
Ardennerpaté met kaneelappeltje
Gerookte forelfilet met citroenmayonaise
Filet Americain met rode ui

Gevulde eieren

Luxe amuse (diverse mogelijkheden in overleg)

Schaaltjes knoflookolijven

 
Warm:

Warme bittergarnituur mix:
Bestaande uit: Bourgondische bitterballen, vlammetjes, balletjes gehakt, nasihapjes, bamihapjes, frikadel, kipnuggets en kaashapjes met sausjes

Bourgondische bitterballen met mosterd

Butterfly garnalen met chili saus

Gehaktballetjes (ambachtelijk, 30 gram) met sausjes

Mini bladerdeeghapjes (kip-kerrie, ham-kaas, saucijs)

Sparerib gemarineerd (enkel botje)

Mini Oosters gemarineerde kipspiesjes
3 verschillende soorten kipspiesjes met Japanse Yakitori-saus, Thaise Red Curry-saus en Singapore-saus 

Canapé gevuld met Pulled Pork aangemaakt met teriyakisaus

Naar boven
 

Broodjes/Sandwiches

(Vers van de bakker)

Belegde broodjes Standaard (wit en bruin)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella. (Eventueel ook krentenbollen) 

Belegde broodjes Luxe (wit en bruin)*:
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes afgegaarneerd met sla, komkommer en tomaat. (Eventueel ook krentenbollen)

(*= Gesoorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet tegen meerprijs)

Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraiche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicumdressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla 

Hartige warme broodjes (Middel of Groot formaat):
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje

Saucijzenbroodje (vers van de bakker)

Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise

Pasteitje met rundvleesragout

Pizzapunt

Naar boven
 

Hapjesbuffetten

Hapjesbuffet A
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar

 

Hapjesbuffet B
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Witte kool salade met rozijntjes en kerrie saus

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus 
Kroepoek
Atjar

 

Hapjesbuffet C
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop 

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus

 

Hapjesbuffet D
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen 

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Atjar
Kroepoek
Gemarineerde spareribs (los/enkel) tot op het bot gegaard

 

Hapjesbuffet E
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen, kappertjes en ei
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes)
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus 
Kroepoek
Atjar
Warme champignons in roomsaus en gegratineerd met kaas

 

Hapjesbuffet F
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen

Koude schotel:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto

Kaasplank met:
Old Amsterdam, Brie, Geitenkaas en Blauwschimmelkaas
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchettabrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Saté van kip (losse stukjes)
Kroepoek
Atjar
Warme gesneden beenham met apart een honingmosterdsaus
Ambachtelijke gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus

 

Hapjesbuffet Fingerfood A
(GEEN maaltijd)

Koude gerechten:
Stukjes stokbroodje:
- met brie en walnoot
- met haring en uitjes
- met Parmaham en zongedroogd tomaatje
Wrap gevuld met kalfscarpaccio en Parmezaanse kaas
Wrap gevuld met gerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Rundvleessalade gegarneerd met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met roze garnalen en ei
Gerookte kipfilet ingerold met filet Americain
Gevulde eieren
Oude kaas blokjes met vijgenchutney en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranen brood (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven
Gekonfijte zilveruitjes

Warme gerechten:
Ambachtelijke gehaktballetjes in licht pikante tomatensaus
Kipsaté stokjes in satésaus
Butterfly garnalen met chilisaus

 
Hapjesbuffet De Luxe A
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla met groene pesto
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Mini kalfscarpaccio met basilicum dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Kaasplank met:
Terschellinger Bieslookkaas, Texelse Schapenkaas en Little Blue Star
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaas stukjes met satésaus, kroepoek, atjar
Gebakken kipstukjes in piri-pirisaus
Gebakken scampi's (zonder schaal) in een romige knoflooksaus

 

Hapjesbuffet De Luxe B
(GEEN maaltijd)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen (Veg.)
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen

Koude schotels:
Wrap gevuld met huisgerookte Schotse zalmfilet en kruidenroomkaas
Dadels gevuld met een zachte geitenkaas (Veg.)
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Gevogelte paté en Ardenner paté geserveerd met Cranberrycompote

Kaasplank met:
Terschellinger Bieslookkaas, Texelse Schapenkaas en Little Blue Star
Geserveerd met walnoten en appelstroop

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade en knoflookmayonaise
Gemarineerde zoete olijven

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Kiprollade met romige kerriesaus en vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas

 

Deze buffetten wordt geserveerd vanaf 30 gasten.
(Voor kleinere gezelschappen berekenen wij een meerprijs)

 

Lunchbuffetten

Broodjes lunch met soep

- Kopje groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.) (gelijktijdig geserveerd met de broodjes)
- 2 ruim belegde zachte broodjes (wit/bruin) met vleeswaren en kaas (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet, Mortadella en jong belegen kaas)
- Vers handfruit

Dit buffet wordt verzorgd vanaf 15 gasten.

Uit te breiden met:

Roerbakei
Kwekkeboomkroket
Rundvleessalade basic
Vleesragout pasteitje

Broodsoorten uit te breiden met:

Stokbroodjes i.p.v. bolletjes
Suikerbrood
Krentenbol

Lunchbuffet Standaard

- Kopje groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.) (gelijktijdig geserveerd met de broodjes)
- Wit en bruinbrood, mini broodjes, stokbrood en krentenbrood
- 4 soorten vleeswaren (boerenachterham, rosbief, gerookte kipfilet en Mortadella)
- Jong belegen kaas en oude kaas
- Kwekkeboomkroket
- Jam, hagelslag en boter
- Vers handfruit

 Dit buffet wordt verzorgd vanaf 15 gasten.

Uit te breiden met:

Warme beenham
Rundvleessalade basic
Zalmsalade basic
Vleesragout pasteitje
Gerookte zalmfilet
Roerbakei
Groentequiche
Luxe vleessoorten
Fruitsalade i.p.v. handfruit

Broodsoorten uit te breiden met:

Warme croissants
Suikerbrood
Krentenbol
Beschuit
Roggebrood

 

 

Lunchbuffet De Luxe

Vooraf uitgeserveerd:

Kopje groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.)

Buffet bestaande uit:

- Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
- Luxe vleeswaren (Parmaham, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
- Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
- Warme beenham met honingmosterdsaus
- Rundvleessalade basic
- Zalmsalade basic
- Jam, hagelslag, honing en boter
- Verse fruitsalade

Deze lunch wordt verzorgd vanaf 25 gasten.

Uit te breiden met:

Kwekkeboomkroket
Vleesragout pasteitje
Gerookte zalmfilet
Roerbakei

 

Broodsoorten uit te breiden met:

Ontbijtkoek
Suikerbrood
Beschuit

 

Lunchbuffet De Heideroos

Vooraf uitgeserveerd:

Kopje groentesoep met vermicelli en balletjes OF Italiaanse tomatensoep (Veg.)

Buffet bestaande uit:

- Wit en bruinbrood, mini broodjes, mini croissants, stokbrood en krentenbrood
- Luxe vleeswaren (Spinata Romana, gerookte kipfilet, rosbief, boerenbeenham en runderrookvlees)
- Diverse kaassoorten o.a. brie, oude kaas en jonge belegen kaas
- Rundvleessalade basic
- Parmaham met Galiameloen
- Zalmsalade basic
- Diverse vissoorten (gerookte zalmfilet, roze garnaaltjes in knoflooksaus, makreelfilet)
- Jam, hagelslag, honing en boter
- Verse fruitsalade

Warm:

- Warme beenham met honingmosterdsaus
- Roerei met verse tuinkruiden
- Pasteitjes met vleesragout 

Deze lunch wordt verzorgd vanaf 25 gasten.

 

High Tea

Rond 1840 kreeg Anna, de 7e Hertogin van Bedfort uit Engeland, op een middag tegen 4 uur honger. Ze kon niet langer wachten tot het diner.
Er werd een lichte maaltijd voor haar gemaakt met thee als drank.
Dit is uitgegroeid tot de High Tea van nu.

Hieronder vindt u onze samenstelling van het High Tea buffet.

Diverse soorten thee (onbeperkt)
Koffie (onbeperkt)
Diverse bonbons
Truffels
Vruchtenblokjes
Roomboterkoekjes
Banketbakkerszoutjes
Roombotercake
Brownie’s
Verschillende soorten petit fours
Scones met jam
Marmelades
Mini saucijzenbroodjes
Sandwiches met zalm en gerookte kip

Deze High Tea wordt geserveerd vanaf 15 personen.

Voor kleinere gezelschappen berekenen wij een kleine toeslag.

U kunt er ook voor kiezen dat wij dit buffet in 2 delen serveren.
Als 1e het zoete gedeelte bij binnenkomst van u en uw gasten.

Als iedereen de thee op heeft gaan we verder met de borrel waarbij wij dan een hartig buffet zullen serveren.

Uitbreiding:

U kunt ons High Tea buffet ook uitbreiden met de onderstaande gerechten.

Muffin
Abrikozenvlaai
Mini croissant
Petit croulines (bladerdeeghapjes)
Hartige taart

Apfelstrudel
Profiterol (min 15 pers)
Mini broodjes
Hartige soesjes (vis en vlees)
Groenten quiche

Saturday & Sunday Lunch

Elke zaterdag en zondag tussen 12 en 14 uur (en op alle feestdagen) bent u van harte welkom bij De Heideroos om van de volgende lunch gebruik te maken.
Als u heerlijk met vrienden of familie iets te vieren heeft of gewoon lekker uitgebreid in ons sfeervolle restaurant wilt lunchen, is dit het geschikte idee voor u.
Wij kunnen met de meeste dieetwensen rekening houden, als u dat aan ons laat weten.

Lunch

Vooraf:

Romige Italiaanse tomatensoep (veg.)
Of
Dungesneden Parmaham met Galiameloen
Of
Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus (veg.)

Hierbij serveren wij brood met kruidenboter en een kruidendipper

Hoofd:

Assortiment belegde mini-broodjes (vis/vlees/vega)
Sandwiches met ham en kaas
Tramezzini broodrolletjes met kalfscarpaccio en oude kaas
Diverse gevulde bladerdeeghapjes met kip-kerrie, ham-kaas en saucijs
Waldorfsalade
Butterfly garnalen met chilisaus 

Dit serveren wij per tafel

Afsluiting:

Na afloop een kopje koffie of thee geserveerd met een diversiteit aan zoetigheden

Prijs (excl. drankjes):
Volwassenen € 19,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 9,75 per persoon

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Deze lunch wordt vanaf 4 personen geserveerd. Reserveren is gewenst.

 

Buffetten warm/koud

Hieronder vindt u onze buffetten:
 

Basic

Veluwe

De Imbos

De Posbank

Eerbeek

Italia

De Loenermark

3 gangenbuffet Heideroos
 

BBQ-buffetten


Buffet Basic A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade gegarneerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, kappertjes en ei

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes met satésaus
Nasi met groenten en omelet-reepjes (Veg.)
Kroepoek
Atjar

 

Buffet Basic B

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en geserveerd met verse vruchten van het seizoen (Veg.)
Witte koolsalade met rozijntjes en kerriesaus

Begeleiding:
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gemarineerde olijven

Warme gerechten:
Varkenshaasstukjes met satésaus
Gebakken kipstukjes in een Oosterse saus 
Nasi met groenten en omelet-reepjes (Veg.)
Kroepoek
Atjar

Buffet Basic wordt geserveerd vanaf 15 personen

Naar boven

Buffet De Imbos A
 
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gekonfijte uitjes met krenten
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Knoflooksaus en cocktailsaus
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus
Mini gehaktballetjes van kip in een licht pittige satésaus 
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Imbos B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurt saus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
 Gekonfijte uitjes met krenten
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Knoflooksaus en cocktailsaus
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravlax-saus
Roze garnalen in een tuinkruiden-knoflooksaus
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook 
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Imbos C

Diverse salades:
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gekonfijte uitjes met krenten
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Knoflooksaus en cocktailsaus
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Gesneden kiprollade geserveerd met zoete karamel appeltjes
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Imbos wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet Veluwe A 

Voorgerecht (uitgeserveerd):

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Italiaanse tomatensoep met lente ui (Veg.)

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

(De soepen en het brood worden aan tafel uitgeserveerd)

Hoofdgerecht (in buffetvorm):

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes met satésaus en garnituur van kroepoek en atjar
Visstoofschotel met zalm- en tilapiafilet begeleid door een witte wijnsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

 

Buffet Veluwe B

Voorgerecht (uitgeserveerd):

Italiaanse tomatensoep met lente ui (Veg.)
OF
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen (tegen meerprijs) 

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

(De voorgerechten en het brood worden aan tafel uitgeserveerd)

Hoofdgerecht (in buffetvorm):

Warme gerechten:
Stoofschotel van het landvarken gevuld met champignons, ui, prei, paprika en een vleugje knoflook 
Gebakken kipstukjes in een romige kerriesaus met vruchtjes
Vistaart van zalm, kabeljauw, jonge worteltjes, bleekselderij en spinazie gegratineerd met Goudse kaas
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

 

Buffet Veluwe C

Voorgerecht (uitgeserveerd):

Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
OF
Kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas (tegen meerprijs)

Gesneden wit stokbrood en meergranenbrood
Kruidenboter en tomatentapenade

 (De voorgerechten en het brood worden aan tafel uitgeserveerd)

Hoofdgerecht (in buffetvorm):

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid door atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes in een zoetzure saus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
Gebakken krieltjes met spek en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Mayonaise en appelmoes

 

Buffet Veluwe wordt geserveerd vanaf 30 personen

Naar boven

Buffet Eerbeek A
 
Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui  
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade
 
Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)
 
Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei

Warme gerechten:
Langzaam gegaarde kalfssukade met een heldere bospaddenstoelenjus
Gebakken kipstukjes met een gevulde Stroganoffsaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas
 
 
Buffet Eerbeek B

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui  
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertje en ei
Roze garnalen in een frisse tuinkruiden-knoflooksaus
Gerookt gekruide makreelfilet geserveerd met een frisse citroensaus
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Warme gerechten:
Varkenshaassaté (losse stukjes) begeleid met atjar en kroepoek
Gebakken kipstukjes met paprika, ui en champignons
Runderstoofschotel met ui, paprika, bospaddenstoelen, en op smaak gemaakt met ontbijtkoek
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet Eerbeek C

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui 
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes in een rijkelijk gevulde Stroganoffsaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet Eerbeek wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Posbank A

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui 
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertjes en ei
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken kipstukjes geserveerd in een zigeunersaus
Varkenshaasmedaillons met een heldere bospaddenstoelensaus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Posbank B

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui
Soepstengels, croutons en verse tuinkruiden
(De soepen worden gelijktijdig met de andere gerechten gepresenteerd)

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui 
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise 
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus
Schotel van Hollandse haring en uitjes
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen

Warme gerechten:
Gebakken gekruide varkenshaas met champignonroomsaus
Ossenhaaspuntjes met spekjes en ui, begeleid door een heldere paddenstoelensaus  
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Posbank wordt geserveerd vanaf 30 personen

Buffet De Loenermark A

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham, appeltjes en rode ui 
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Zalmsalade met kappertjes, ei en roze garnalen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook,
Gezouten roomboter
Gekonfijte uitjes met krenten
Knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise
Mini augurkjes
Gemarineerde olijven
Tomatentapenade en fetakaasblokjes
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas en stukjes appel
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet met een Gravlax-saus
Schotel van Hollandse haring en uitjes

Warme gerechten:
Maïskipfilet gevuld met Mozzarella en omwikkeld met katenspek
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
In knoflook gebakken scampi’s zonder huid geserveerd met glasnoedels en roze garnalen
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Loenermark B

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Tomaten-komkommersalade met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Tomatentapenade
Gekonfijte uitjes met krenten
Mayonaise
Italiaanse bollen, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)
 

Koude gerechten:
Vleesplateau met Parmaham, Spinata Romana en Ardennerpaté met abrikozen- en cranberrycompote
Cocktailtjes van gerookte kipfilet met ananas en kerriemayonaise
Cocktailtjes van roze garnalen met stukjes appel en cocktailsaus
Mini kalfscarpaccio met basilicumdressing, Parmezaanse kaas, olijven en pijnboompitjes
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas
Schotel van huisgerookte Schotse zalmfilet en gemarineerde zalmfilet met een Gravalax-saus
Visplateau met Hollandse haring, makreelfilet en forelfilet

Warme gerechten:
Maïskipfilet met een Italiaanse tomatensaus
Varkenshaas gevuld met bospaddenstoelen, omwikkeld met Parmaham in een truffeljus
Langzaam gegaarde kalfssukade gelakt met zijn eigen jus
Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spek en ui
Gegratineerde aardappelen in room verrijkt met verse tuinkruiden en oude kaas

 

Buffet De Loenermark wordt geserveerd vanaf 30 personen

 

Buffet Italia

Soep:
Italiaanse tomatensoep met room en lente ui (Veg.)

Diverse salades:
Italiaanse pasta met pastrami, spekjes, rode ui, zongedroogde tomaatjes en basilicumdressing
Aardappelsalade gegarneerd met Mortadella
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus (Veg.)
Tomaat en Mozzarella begeleid door een groene pesto (Veg.)
Gemengde slasalade met geitenkaas, olijven en honing (Veg.)

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook, tomatentapenade, roomboter
Zeezoutkransbrood, Wit stokbrood, Bruchetta brood en Foccacia brood (brood gesneden in manden)

Koude schotels:
Italiaanse Parmaham geserveerd met Galiameloen
Kalfscarpaccio met olijven, pijnboompitten, kappertjes en Parmezaanse kaas
Gemarineerde rauwe zalm met citroensaus

Warme gerechten:
Gnocchi met los erbij runderstoofvlees met champignons en fijne groente
Kipfilet (getrancheerd) omwikkeld met spek in een Italiaanse tomatensaus
Varkenshaasmedaillons met een saus van rode Lambrusco
Calamari fritti (gefrituurde inktvisringen) met knoflooksaus
Italiaanse visstoofschotel (garnalen, witvis, zalm en tonijn) met gekleurde pasta in romige witte wijnsaus
Italiaans gekruide aardappeltjes uit de oven (Veg.)
Spaghetti met tomatensaus (Veg.)
Italiaanse ratatouille van courgette, aubergine, paprika en ui (Veg.)

Buffet Italia wordt geserveerd vanaf 30 gasten

 

3 gangenbuffet Heideroos A

Voorgerechtenbuffet:

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en soepballetjes van rundvlees
Italiaanse tomatensoep met lente ui

Salade:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen

Koude schotels:
Huisgerookte Schotse zalmfilet met mierikswortelsaus, kappertjes en ei
Roze garnalen in een frisse tuinkruiden-knoflooksaus
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gezouten roomboter
Tomatentapenade
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)

Hoofdgerechtenbuffet:

Warme gerechten:
Varkenshaasmedaillons in een romige bospaddenstoelensaus
Gebakken kipstukjes in een romige kerriesaus met verse vruchtjes
Visstoofschotel met zalm- en kabeljauwfilet begeleid door een witte wijnsaus

Twee soorten verse groente van het seizoen
Gebakken krieltjes met spekjes en ui

Diverse salades:
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Nagerechtenbuffet:

Advocaatbavarois begeleid met chocolade krullen
Bruine chocolademousse
Verse fruitsalade
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus 

 

Buffet Italia wordt geserveerd vanaf 30 gasten

Naar boven

 

Barbecuebuffetten

Gezellig barbecuen bij ons kan zowel buiten als binnen.
Daarnaast is het mogelijk uw complete barbecue thuis te laten verzorgen.
Hieronder bieden wij u verschillende barbecuepakketten en buffetten aan.
In overleg zijn ook andere samenstellingen mogelijk.
Tevens vindt u een lijst met uitbreidingsmogelijkheden.
 

Wij verhuren ook materialen zoals statafels, stoelen, glaswerk, etc.
Wij verzorgen deze pakketten en buffetten incl. barbecue, gas, tangen, porselein servies, bestek en servetten.
Bij het verzorgen op locatie bij u thuis mogen alle materialen vuil retour.
Alleen de barbecue dient schoon terug te komen.
Anders berekenen wij daarvoor een vergoeding van € 35,00.
 

Barbecuebuffet BASIC A
(Gasten ZELF barbecueën) 

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gekonfijte uitjes met krenten
Wit stokbrood en meergranenbollen (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerd Procureurlapje (= schouderkarbonade zonder bot)
Kipsaté stokjes
Hamburger
Barbecueworstje
Spareribs
(totaal ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Frites
 

Dit barbecuebuffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

 

Barbecuebuffet A
(Gasten ZELF barbecueën)
 

Diverse salades:
Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse
vruchten van het seizoen (Veg.)
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met fijngesnipperde rode ui en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven

Koude schotels:
Dun gesneden Parmaham geserveerd met Galiameloen
Rolletjes van dun gesneden kiprollade begeleid door een abrikozencompote

Barbecueën met:
Gemarineerd procureurlapje (= schouderkarbonade zonder bot), kipsatéstokjes, hamburger, shaslick, barbecueworstje en spareribs
(ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus en zigeunersaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Gebakken krieltjes met spek en ui
 

Dit barbecuebuffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

 

Barbecuebuffet B
(Gasten ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Zalmsalade met garnituur en huisgerookte Schotse zalmfilet
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten
van het seizoen (Veg.)
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Een frisse aangemaakte slasalade

Begeleiding:
Wit stokbrood, Bruchetta brood en meergranenbollen (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Gekonfijte uitjes met krenten, mini augurkjes, gemarineerde olijven.

Koude schotels:
Verse dadels gevuld met een zachte geitenkaas en stukjes appel (Veg.)
Wrap gevuld met gerookte kipfilet, Rucola sla en groene pesto
Langzaam gegaarde, dungesneden varkensrollade van het landvarken begeleid door een abrikozencompote

Barbecueën met:
Gemarineerd procureurlapje (= schouderkarbonade zonder bot), kipsatéstokjes, hamburger, shaslick, barbecueworstje en spareribs
(ca. 400 gram vlees p.p.)

Sauzen:
Warme satésaus en zigeunersaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

Aardappelgarnituur:
Gebakken krieltjes met spek en ui

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

 

Optie (in onze zaal):
U kunt er ook voor kiezen om onze kok het vlees voor u te laten bakken op de barbecue.
Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon.

 

Uitbreidingsmogelijkheden barbecue:

Gambaspies
Zalmfilet pakketje
Kabeljauw pakketje

Kinderpakket: Voorgegaarde hamburger + Frikadel

Frites
Warme groenten
Soep naar keuze 

Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Zalmsalade met garnituur en gerookte zalm
Kipkerriesalade met garnituur
Pastasalade met kip en pesto
Warme beenham met honingmosterdsaus
Visschotel met gerookte zalm, makreel, forel, haring 

Verse fruitsalade met slagroom
Handfruit

Dessertbuffetten (zie HIER)        

CATERING Barbecue

De volgende barbecue-arrangementen bieden wij alleen voor catering aan.

Bij deze samenstelling zijn inbegrepen:
Gasbarbecue (excl. gas), porseleinen borden, bestek, servetten, tangen, opschepbestek en tafels met linnen voor het buffet.   

BBQ schoon retour en gasfles:
De barbecue dient schoon retour te komen, anders berekenen wij hiervoor € 35,-
Voor het gasverbruik berekenen wij € 12,50 per barbecue.
Voor alle overige materialen hebben wij een gratis afwasservice. Deze kunt u dus vuil retour geven.     

Bezorgen:
Binnen een straal van 5 kilometer berekenen wij geen bezorgkosten.
Daarbuiten op aanvraag.

Service- en huurmogelijkheden van horecamaterialen:
Wij kunnen ook aanvullende materialen voor uw catering of feest verzorgen zoals:
Stoelen, tafels, statafels, barkrukken, terrasverwarming, glaswerk, partytenten, biertap met bier en koolzuur, koelkast, koffieapparaat, etc.

Vraag naar onze prijslijst hiervoor of klik HIER.
 

CATERING Barbecue 1A
(ZELF barbecueën)
              

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerd Procureurlapje (= schouderkarbonade zonder bot)
2 Kipsaté stokjes
Hamburger
Barbecueworstje

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

 

CATERING Barbecue 1B
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard)
2 Varkenssaté stokjes
Spies van speklap
Barbecueworstje

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

 

CATERING Barbecue 2A
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Pepersteak (biefstuk)
2 Kipsaté stokjes
Berlinerworstje
Shaslick
Spareribs

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

 

CATERING Barbecue 2B
(ZELF barbecueën)

Diverse salades:
Aardappelsalade verrijkt met verse bieslook en verse vruchten van het seizoen
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus

Begeleiding:
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook
Wit stokbrood (gesneden)

Barbecueën met:
Gemarineerde Kipfilet (gegaard)
2 Varkenssaté stokjes
Spies van speklap
Runderhamburger 
Gemarineerd Procureurlapje (= schouderkarbonade zonder bot)

Sauzen:
Warme satésaus
Koude knoflooksaus en cocktailsaus

 

Deze catering barbecue-arrangementen wordt geserveerd vanaf 15 personen

 

Uitbreidingsmogelijkheden barbecue

Kinderpakket: Voorgegaarde hamburger + Frikadel

Entrecote gemarineerd 100 gram
Pepersteak 100 gram
Runderhamburger
Barbecueworstje 
Procureurlapje gemarineerd
Shaslick 
Speklap spies (Griller) 
Spareribs 100 gram
Varkenssaté stokje
Kipsaté stokje
Kipfilet gegaard
Kipdrumstick gegaard 

Gambaspies
Zalmfilet pakketje
Kabeljauw pakketje 

Rundvleessalade met boerenbeenham en appeltjes
Kipkerriesalade met garnituur
Zalmsalade met garnituur en gerookte Schotse zalm
Pastasalade met kip en pesto
Parmaham met Galiameloen 
Huisgerookte Schotse zalmfilet met Gravelaxsaus
Tomatensalade aangemaakt met basilicumdressing
Komkommersalade met rode ui en yoghurtsaus
Gemengde slasoorten aangemaakt met dressing 
Kaasplateau van diverse soorten 
Verse fruitsalade (als bijgerecht) 
Handfruit

Naar boven

 

Stamppotbuffetten

Wilt u met uw gezelschap genieten van onze overheerlijke stamppotten?

Dat kan! Hieronder vindt u onze mogelijkheden:

 

Stamppottenbuffet
 

Warme stamppotten:
Boerenkool
Hutspot
(OF Zuurkool)

Boven de 30 personen zijn 3 soorten mogelijk                                            

Vlees:
Slagersrookworst
Speklappen
Mini gehaktballetjes (ambachtelijke)
Lichtgebonden vleesjus met uitgebakken spekjes

Begeleiding:
Zilveruitjes
Augurkenplakjes
Piccalilly
Mosterd

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Uitbreidingsmogelijkheden:
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Wildstoofschotel van hert met ui, champignons en cranberry
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignon

 

Winters buffet
 

Soepen:
Groentesoep met vermicelli en rundersoepballetjes
Licht gebonden bospaddenstoelensoep met fijne preiringetjes

Begeleiding:
Wit en bruin oerbrood (gesneden)
Tuinkruidenboter verrijkt met knoflook

Warme gerechten:
Boerenkoolstamppot
Zuurkoolschotel met rulgebakken rundergehakt en stukjes appel
Wildstoofschotel van hert met ui, champignons en cranberry
Slagersrookworst
Gebakken spekjes
Lichtgebonden vleesjus

Rodekool met appeltjes
Aardappelmousseline

Rauwkosten en zuurwaren:
Witte koolsalade met rozijnen en yoghurtsaus
Koude stoofperenpartjes
Zilveruitjes
Augurkenplakjes
Piccalilly
Mosterd

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen

Uitbreidingsmogelijkheden: 
Sukadelapje in de jus
Spareribs licht pittig en zoet gemarineerd
Gehaktballen in de jus (ambachtelijk)
Runderstoofschotel met paprika, ui en champignon

Naar boven

 

Diner

Als u met uw gezelschap liever wilt genieten van een meergangen diner, kan dat bij ons ook.

Wij serveren voor u en uw gasten een informeel meergangen-diner.
Als starter een amuse van het huis met aansluitend een 4, 5 of 6 gangendiner. Daarna eventueel afsluitend met koffie en bonbons.

De verschillende gangen worden informeel uitgeserveerd op kleine bordjes met bestek.
Hierdoor kunnen de gerechten overal genuttigd worden ongeacht waar de gasten zitten of staan.
Tussen de verschillende gerechtjes zit ca. 30 minuten.

De voor-, tussen- en nagerechten zijn voor het hele gezelschap hetzelfde, maar bij het hoofdgerecht is een keuze mogelijk.

Mochten bepaalde gasten een gerecht afslaan dan zal hiervoor een vervangend gerecht worden bereid.

Tevens zal natuurlijk rekening worden gehouden met wensen van vegetarische gasten of diëten.

Als u HIER klikt, krijgt u een lijst met suggesties van gerechtjes voor het diner waarbij wij samen met u de volgorde en het aantal gerechten bespreken. Speciale wensen afwijkend van deze lijst zijn bespreekbaar.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden bespreken.

Naar boven
 

Dessertbuffetten

Dessertbuffet "De echte ijsliefhebber"

Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Citroensorbetijs
Yoghurtroomijs
Warme zoete karamel appeltjes
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dessertbuffet "Traditioneel"

Verse fruitsalade
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes, 
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dessertbuffet "Appel en Sinaasappel"

Warme apfelstrudel begeleid met een warme vanillesaus
Sinaasappelbavarois gegarneerd met stukjes sinaasappel
Ambachtelijk vanilleroomijs
Aardbeiensorbetijs
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dessertbuffet "Uit oma's kookboek"

Griesmeelpudding met vruchtjes
Custardpudding begeleid door frambozensaus
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dessertbuffet "Compleet"

Advocaatbavarois begeleid met chocolade krullen
Bruine chocolademousse
Ambachtelijk vanilleroomijs
Warme bosvruchten
Vers geklopte slagroom

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Dessertbuffet "Italia"

Huisgemaakte Tiramisu
Op Italiaanse wijze gebakken appeltaart
Ambachtelijk vanilleroomijs
Vers geklopte slagroom
Warme zoete karamel appeltjes

Begeleiding:
Hazelnootkrokantjes, kleine spekjes, chocolade krulletjes,
gesuikerd amandelschaafsel, stroopwafelstukjes,
aardbeiensaus en warme chocoladesaus

Om uw dessert letterlijk spetterend te presenteren aan uw gasten kunnen wij dit begeleiden met vuurspuwers en sterretjes.
Een gedeelte van het dessert zal dan langs uw gasten de zaal in worden gebracht met het licht uit.

Naar boven
  

Afsluiting feestavond

(of tijdens uw feest)

Belegde broodjes Standaard (wit of bruin)*:
met boerenbeenham, rosbief, gerookte kipfilet, jong belegen kaas en Mortadella. (Eventueel ook krentenbollen)

Belegde broodjes Luxe (wit en bruin)*:
met oude kaas, brie, gerookte zalm, gerookte forel, rosbief, Parmaham, gerookte kipfilet.
Alle broodjes afgegaarneerd met sla, komkommer en tomaat. (Eventueel ook krentenbollen) 

(*= Gesoorteerde broodjes (wit, bruin, maanzaad, sesam, vloerkadet tegen meerprijs)

Sandwiches assortiment:
Huisgerookte zalm met crème fraiche en rucola sla
Boerenachterham en kaas met tomaat, komkommer en basilicumdressing
Gerookte kipfilet met walnoten, pesto en sla
Brie met pijnboompitten, sla, tomaat en honingdressing
Rosbief met rode ui, zout, peper en sla

Hartige warme broodjes
Frikadelbroodje, Edammerbroodje, Beenhambroodje, Boerensaucijzenbroodje

Saucijzenbroodje (vers van de bakker)

Broodje warme beenham met honingmosterdsaus (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje hamburger of kipfilet met gebakken ui en sausjes (a la minute bereid op een grote bakplaat tijdens het feest)

Broodje gehaktbal met mosterd en mayonaise

Kipdrumsticks gemarineerd met chilisaus en satésaus

Gehaktballetjes (ambachtelijk) in saus naar keuze en stokbrood

Pasteitje met rundvleesragout

Haringkar met haring aan staart en losse filets (schoon) met uitjes en augurk

Rundvleesslaatje met stukje stokbrood

Spare ribs, gemarineerd

Soep naar keuze met stokbrood en kruidenboter

Puntzak patat (groot) met mayonaise

Pizzapunt

Naar boven
 

Drankenarrangementen

 

Bij gezelschappen vanaf 50 personen in ons Partycentrum bieden wij gereduceerde consumptieprijzen aan op basis van nacalculatie (werkelijk gebruik) of voor een vaste ALL IN prijs (afkoop drank).
(Voor kleinere gezelschappen gelden onze algemene consumptieprijzen.)
 
Ook is er de mogelijkheid om te werken met consumptie-munten waarbij u zelf het aantal per persoon bepaald.
 
Wij bieden u graag 5 opties met betrekking tot de consumpties.
 
Op basis van nacalculatie
Drankenarrangement 1
 

Frisdranken, Sappen, Tapbier, Bessenjenever, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie (cappuccino tegen meerprijs), Thee, Melk.

Witbier, Radler, Palmbier, Bier 0%, Jägermeister, Advocaat+slagroom, Warme choco+slagroom.

Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Passoa, Safari, Malibu, Apfelkorn.

 Prijzen op aanvraag
Drankenarrangement 2

 Uitbreiding op dranken arrangement 1 met buitenlands gedistilleerde dranken.

 Bacardi, Bacardi Lemon, Dry Gin, Kahlua, Bailey's, Boswandeling, Sheridan's, Tia Maria, Cointreau, Amaretto, Grand Marnier.
(In overleg worden ook Whisky's en Cognacs geschonken tegen een meerprijs.)
 Prijzen op aanvraag
Consumptiemunten

In overleg kunt u gebruik maken van onze consumptiemunten.
Hierbij bepaald u zelf hoeveel munten per persoon gegeven worden.
Hiervoor zal samen met u een drankenpakket met bijbehorende prijs worden samengesteld.
De overige consumpties (na gebruik munten) zijn daarna voor ieders eigen rekening.

 
ALL IN arrangementen

U kunt ook kiezen voor een vaste ALL IN prijs (afkoop drank) voor de genuttigde consumpties van uw gasten.
Hierbij kunt u kiezen voor alleen binnenlandse drankensoorten of voor binnen- en buitenlandse drankensoorten
(excl. Cognac en Whisky).

Drankenarrangement 3 (ALL IN binnenlands)
 
Gedurende 4 uur onbeperkte keuze uit onderstaande binnenlandse drankensoorten.
 
Frisdranken, Sappen, Tapbier, Radler, Bier 0%, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Bessenjenever, Passoa, Safari, Malibu, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee, Melk.
 
Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.
 Prijzen op aanvraag
Drankenarrangement 4 (ALL IN binnen- en buitenlands)

Gedurende 4 uur onbeperkte keuze uit onderstaande binnenlandse drankensoorten.

Frisdranken, Sappen, Tapbier, Maltbier, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Campari, Bessenjenever, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee, Melk.

Witbier, Radler, Palmbier, Jägermeister, Advocaat, Passoa, Safari, Malibu, Boswandeling, Apfelkorn.

Bacardi, Bacardi Lemon, Dry Gin, Kahlua, Bailey’s, Sheridan’s, Tia Maria, Cointreau, Amaretto, Grand Manier.

(In overleg worden ook Whisky's en Cognacs geschonken tegen een meerprijs.)
 
Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.
 Prijzen op aanvraag
Receptiedranken-arrangement 5

Gedurende 2 uur onbeperkte keuze uit onderstaande binnenlandse drankensoorten.

Frisdranken, Sappen, Tapbier, Radler, Bier 0%, Wijnen, Rosé, Port, Sherry, Martini, Jenever, Vieux, Schipperbitter, Citroenbrandewijn, Beerenburger, Koffie, Thee.
 
Hierbij garanderen wij voldoende consumpties en bediening.
 
Eventuele uitbreiding mogelijk met andere drankensoorten welke worden berekend op basis van gebruik
tegen onze algemene consumptieprijzen.
 Prijzen op aanvraag
Naar boven
Onze nieuwsbrief
Volledige naam
E-mail adres