Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van Restaurant De Heideroos.

Op deze pagina kunt u een reactie achterlaten over uw bezoek aan De Heideroos. Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons restaurant.

We werken in verband met SPAM met een goedkeuring vooraf. Na goedkeuring wordt uw reactie geplaatst.

Naam *
E-mail *
Website
Bericht *
  Beveiligings-code *

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ]
25-12-2017 22:32
Gossen
Vanavond heerlijk genoten met de hele familie van het thuisbezorgde kerstbuffet. En na afloop alles weer laten ophalen, zelfs de afwas wordt voor ons gedaan! Het was al de derde keer, en weer voor herhaling vatbaar.
25-11-2017 12:20
M. de Wit
Zaterdag 18 november weer lekker mee gedaan met de WILD DAGEN 2017.
Was weer super geregeld alles tot in de nopjes verzorgd.
Mooi decor goeie ambiance en super gezellig.
In 1 woord FANTASTISCH!
14-07-2017 15:52
Nicole en Chris pix
Wij hebben afgelopen vrijdag ons huwelijksfeest en diner gegeven bij de heideroos. We hebben het super geweldig gehad en enorm genoten van de gehele avond! Het eten was heerlijk (al kregen mijn man en ik van de spanning niet veel op hoe zonde dat ook was haha) en hebben we redelijk wat terug moeten geven. Maar het was voortreffelijk qua smaak en heel mooi qua opmaak. Veel van terug gehoord van mijn mede gasten hoe mooi ze het vonden.
De avond was ook heel erg leuk! We hebben een super swingend feest gehad en ik hoorde van de.medewerkers terug dat ze het ook een heel leuk feest vonden.
De catering was ook heel erg goed! De saucijzen bleven over, zonde maar ook een goed teken dat dr mensen al goed verzorgt waren.
Bedankt voor deze prachtige dag, die pakt niemand ons meer af ❤
29-06-2017 16:00
Reinand Nikkels
Gisteren hier wezen eten, heerlijk op het sfeervolle terras gezeten. De drukke weg die er voor langs loopt is absoluut niet storend. De bedoening is uiterst beleefd en correct. Het eten was heerlijk. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken en de prijzen zijn voor deze kwaliteiten gunstig. Wij gaan er zekers vaker heen.
06-06-2017 13:25
Angelique
We hebben een super leuke familiedag gehad bij jullie. Mooie roofvogel clinic van Reinier. Leuke spellen. Jullie speelde goed in op het warme weer steeds water en ranja naast het gewone drinken. Het eten was ook super goed en lekker. Iedereen was zeer tevreden. Leuk en vriendelijk personeel. Bedankt voor alles.
24-05-2017 18:31
Corbeek
Wij hebben 20/5/2017 voor het eerst hier gegeten terwijl wij uit dieren komen. Echt super heerlijk en leuk/vriendelijk personeel we kregen vooraf een amuse heerlijk top. Daarna voorgerecht tomaten soep erg heerlijk wij kregen gratis stokbrood en heksenkaas / kruidenboter ook super. Waar je overal voor moet betalen daarna het hoofdgerecht het was echt heerlijk en het ijsje ook echt helemaal top met whisky heerlijk. Echt een aanrader als het straks mooi weer is gaan we zo wie zo op de fiets ff aan om een kopje soep te eten en wij komen echt weer terug binnenkort want het was echt erg lekkerrrrrrrrrrrrrr...
Bedankt allemaal groetjes Jan en Brenda tot gauw
24-11-2016 09:29
Fam. Heuff
Al diverse keren bij de Heideroos gegeten, ook tijdens de wilddagen van
2016. Dit is voor ons HET ideale restaurant. Heerlijk eten, gezellige
locatie waar je jezelf kan zijn en de bediening welke altijd een moment
vrijmaakt voor een belangstellend gesprekje. Menig restaurant kan hier een
voorbeeld aan nemen. Voor mij verdient het een 10 + !!! Groeten en dank
jullie wel, Fam. Heuff
11-10-2016 12:31
Annemie
Hallo,
Vrijdag 7 oktober hebben wij gegeten bij De Heideroos met 9 personen, het was echt geweldig, zo wel het eten als de geweldig aardige bediening, vooral de kindjes werden goed verwend, met `n cadeautje uit de schatkist na afloop, een echte aanrader! Wij zaten op `n Landal park, maar dit restaurant overtrof al onze verwachtingen, groot compliment en nogmaals dank!
Mvg,
Annemie
01-10-2016 16:33
Peter van Beek
Met een gezelschap daar geweest perfecte ontvangst goede bediening en heerlijk eten een topper, prijzen super ook de chauffeur wordt ontvangen lekker gegeten
30-09-2016 19:15
Angela Bolhuis
Onbekend in de omgeving, want we komen uit Den Haag/Voorburg zijn we getipt over dit restaurant. Zeer vriendelijke bediening. We kozen voor het onbeperkt eten menu voor maar 15 euro pp. We kregen een lekker voorafje van het huis. Bij bestellen van het hoofdgerecht was niet nodig, hoewel dat onbeperkt mogelijk was. Het eten werd in overvloed geserveerd, zeer malse en lekker gekruide varkenshaasjes. Gebakken aardappeltjes en groente allemaal even lekker. Met een dame noir na met slagroom en versierd met fruit, hebben we echt genoten!
Jammer dat we zo ver weg wonen. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker weer langs.
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ]
Onze nieuwsbrief
Volledige naam
E-mail adres